Audiovisuele faciliteiten

Afstemming techniek

De technische invulling van een evenement bestaat al gauw uit de 3 disciplines, Beeld, licht en geluidsversterking. Graag adviseren en verzorgen we alles op het gebied van deze technieken. In het voortraject bespreken we de mogelijkheden. De techniek wordt geheel afgestemd naar uw wens en verwachtingen.
Onze technici zijn vakbekwaam en werken samen met de projectleider. Het plan wat vooraf is afgestemd wordt zo werkelijkheid en met zorg uitgevoerd.

DSS Audiovisual Facilities verhuurd een compleet assortiment aan licht-, geluids- en beeldapparatuur voor uw congres, beurs of evenement. Advies, installatie en bediening door onze specialisten ontzorgen u op audiovisueel gebied met een full-service oplossing op maat.

Beeld
U kunt uw content of presentatie op verschillende manieren helder in beeld brengen. Wij ondersteunen u met het overbrengen van uw boodschap door de inzet van de juiste audiovisuele middelen, afgestemd op u situatie. Er kan gekozen worden uit een ruim assortiment projectoren, projectieschermen, LCD-displays, LED-Schermen, beeldmixers en camera’s. Daarnaast kunt u een extra dimensie toevoegen aan uw congres, presentatie of evenement door het gebruik van interactieve producten.Mocht u tot slot uw presentatie willen vastleggen, live willen presenteren of live (online) willen streamen, dan beschikt DSS Audiovisual Facilities over de benodigde kennis en apparatuur.
Licht
De juiste sfeer door de juiste kleur. Met de inzet van conventioneel, LED of intelligent licht kan uw evenement naar een hoger niveau worden gebracht. DSS Audiovisual Facilities heeft een ruim assortiment spots, LED, bewegend licht, volgspots, mixers, dimmers en truss materialen.Aan zowel kleine als grotere evenementen kunnen wij een uitstekende invulling geven onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat elk project uitstekend wordt uitgelicht.
Geluid
Of het nu gaat om de versterking van spraak, muziek of een band. Wij hebben de oplossing die precies past bij uw situatie. Om een uitstekende kwaliteit te kunnen garanderen werken wij uitsluitend met professionele apparatuur en vakbekwame technici.Desgewenst maken wij van uw bijeenkomst een haarscherpe geluidsopname in ieder gewenst formaat.Microfoons, statieven, opname apparatuur, mixers, versterkers, complete geluidssystemen, discussiesystemen en vertaalsystemen DSS Audiovisual Facilities heeft voor iedere activiteit de kennis en de middelen.