Service

Met DSS Audiovisual Facilities kiest u voor een professionele audiovisuele partner die garant staat voor kwaliteit en service. Wij zijn u dan ook graag 7 dagen per week en 24 uur per dag van dienst.

Onze service gaat verder dan alleen het leveren en installeren van audiovisuele apparatuur. Denk aan trainingen, detachering, reparatie en onderhoud.

Trainingen

Uiteraard zijn de audiovisuele installaties die DSS Audiovisual Facilities levert eenvoudig te bedienen. Om gebruikers optimaal gebruik te laten maken van de apparatuur verzorgen wij trainingen zodat iedereen uit de voeten kan. Of het nu gaat om implementatie van nieuwe content voor uw narrowcasting systeem of het bedienen van audiovisuele apparatuur, de trainingen worden volledig afgestemd op uw situatie.

Detachering

Als u kiest voor onze detachering bent u verzekerd van een deskundige medewerker met verstand van zaken van audiovisuele apparatuur. Afhankelijk van uw wensen kan een medewerker op afroep of permanente basis worden ingezet. Dit bespaart u zorgen en biedt adequate service tegen relatief lagen kosten.

Reparatie & Onderhoud

U kunt bij ons terecht voor diverse reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw audiovisuele installatie zodat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw investering. Mocht er onverwacht iets niet goed werken dan kunnen wij u tijdelijk vervangende apparatuur aanbieden, zodat u direct verder kunt met uw activiteiten.

Reparatie en preventief onderhoud van een enkel apparaat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Om het beste resultaat te realiseren gebruiken onze technici alleen originele merkonderdelen en beschikken zij over de juiste gereedschappen en meetinstrumenten.