Narrowcasting

Zonder abonnementskosten, en toch een professioneel systeem

Door de inzet van Narrowcasting (Digital Signage) bent u zelf in staat om op afstand uw boodschap, advertenties of andere content weer te geven. Voor het weergeven leveren wij bijvoorbeeld industiële informatiezuilen, monitoren en opvallende videowalls.

De bediening gaat via gebruiksvriendelijke beheersoftware. Zo kunt u op afstand elke monitor zijn eigen content laten weergeven en daarmee diverse doelgroepen bereiken. DSS Audiovisual Faclilities biedt zeer interessante narrowcasting oplossingen voor iedere branche, met een scala aan mogelijkheden.

Onze systemen zijn ideaal voor gebruikers die opzoek zijn naar een veeleisend industrieel systeem van hoogwaardige kwaliteit. Zonder abonnementskosten en met de mogelijkheid om het systeem uit bereiden.

Narrowcasting heeft diverse toepassingsmogelijkheden. Het systeem kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden voor digitale wegbewijzering en is uitermate geschikt voor zowel interne als externe communicatie.

Wij verzorgen maatwerk waarbij een uniforme en professionele uitstaling van belang is. Informatiezuilen, monitoren of opvallende videowalls worden dan ook optimaal afgestemd op uw locatie.

Wilt u meer weten over de voordelen van Narrowcasting of de nieuwste interactieve ontwikkelingen op dat gebied, neemt u dan contact op onze medewerkers.